Ny- og fuldmåner 2021-2024

Her kommer en oversigt over samtligt ny- og fuldmåner i hvert år. Dato, tid, hvilket tegn månen astrologisk befinder sig i samt grader.

 

Hvad kan jeg bruge dette til?

Planlægning. Overblik. Indsigt i hvilke livsområder der er fokus på, om det er nye begyndelser (nymåne) eller afslutninger (fuldmåne) samt om det er en heldig, let eller udfordrende forandring hos dig.

Der er altid 6 måneder mellem en nymåne og en fuldmåne i samme tegn. Har du en nymåne i dit 6. hus for job, dagligdag og sundhed og du måske starter et nyt job eller en ny motions-livsstil her, kan du se kulminationen af dette eller en fase heraf 6 måneder senere.


Hvordan gør jeg?

Først og fremmest skal du bruge dit fødselshoroskop. Det kan du udregnet gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk.

Du skal bruge dine fødselsdata: dag, måned, år og fødeby. Hvis din fødeby ikke er på listen, er det typisk en mindre by og du kan taste den nærmere større by ind. De fleste danske byer er på listerne, giv det lige et øjeblik at hente de rette koordinater frem.

Og så skal du bruge dit fødselstidspunkt. Det skal være det, som er registreret på din fødselsattest. På den måde kender du din ascendant og derved hvilke ”huse” (livsområder), ny- eller fuldmånen befinder sig. Man kan mod betaling rekvirere sit fødselstidspunkt for de fleste byer, søg på nettet. Har du ikke mulighed for at få dit fødselstidspunkt, så tag udgangspunkt i din sol (dit ”stjernetegn”) og lav evt selv optegnelser over, hvor meget det passer. Det er også muligt at få et mere nuanceret billede hvis du tager udgangspunkt i din egen måne i fødselshoroskopet (her skal du i mange tilfælde også kende dit fødselstidspunkt).


Jeg har mit fødselshoroskop. Hvad nu?

Nu kigger du på listen over de danske ny- og fuldmåner det år du vil vide om. Du kan, hvis du vil, tjekke hver måned og se hvor ny- eller fuldmånen falder i dit felt. Se hvilket hus du har det tegn, månen befinder sig i. Er du lidt mere avanceret kan du altid se hvilke andre grader eller aspekter der er for dig med den givne måne her i databasen ("Stjernetegnenes forhold til hinanden"). Er der f. eks en nymåne på 12 grader Vandmanden og du selv er 12 grader Jomfru-ascendant ved du, at der her vil være en eksakt kvadrat som skaber friktion, men også er det der skaber fremdrift. Så er du forberedt på, at det kan blive lidt udfordrende, f. eks.


Jeg mangler en astrologisk encyklopædi

Du kan altid læse om alle aspekter og astrologiske termer i min store bog om energifeltet på forsiden af https:/louisefalkenberg.dk

Du får det også altid serveret som Guldmedlem, hvor jeg hver måned laver månedshoroskoper der er præcise i forhold til hvad ny-, fuldmåne og alt det andet betyder for dig, hvad det aktiverer i dit liv. Du kan også bruge dem til at dobbelttjekke hvis du selv prøver at følge dine transitter.

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg, 

Ny- og fuldmåner

Her kan du se alle ny- og fuldmåner hvert år til optimal timing i hverdagen (se hvordan under hvert indlæg)

Brown Moon Handmade Jewelry Logo
Ny- og fuldmåner 2024 oversigt

Brown Moon Handmade Jewelry Logo
Ny- og fuldmåner 2023 oversigt

Brown Moon Handmade Jewelry Logo
Ny- og fuldmåner 2022 oversigt

Brown Moon Handmade Jewelry Logo
Ny- og fuldmåner 2021 oversigt