Guldmedlem 

Nedenfor har du alt hvad hjertet kan begære for at navigere optimalt i livet og i hverdagen

Preview

Daglige energivejrudsigter 2024

Her er de daglige energivejrudsigter for 2024 - husk at du også kan downloade app´en og se dem direkte der! App´en hedder "Simplero", se evt guide på forsiden af louisefalkenberg.dk.

De daglige energivejrudsigter kommer senest en måned inden (vejrudsigten for marts kommer altså senest 1. februar etc). Der kommer altid besked og link ud via mail til Guldmedlemmer :)

Preview

Årshoroskoper 2024

I årshoroskopet kan du se hvad de store temaer for 2024 betyder for dig personligt og hvilke livsområder, der aktiveres.

Læs om:

- Pluto træder ind i Vandmandens tegn igen (januar 2024)

- Uranus direkte i Tyrens tegn (januar 2024)

- Første eklipse (Vægten, marts 2024)

- Anden eklipse (Vædderen, april 2024)

- Sjælden Uranus-Jupiter konjunktion i Tyrens tegn (april 2024)

- Jupiter træder ind i Tvillingernes tegn (maj 2024)

- Tredje eklipse (I Fiskenes tegn, september 2024)

- Fjerde eklipse (I Vægtens tegn, oktober 2024)


Preview

Månedshoroskoper 2024

Hver måned er der mange skift i energierne og det vil influere et eller flere af dine livsområder. Her får du hver måned optimalt indblik i hvordan du bedst navigerer i det og hvad du kan forvente. Det gælder alle store transitter og deres inflydelse på dit liv ud fra dit soltegn ("stjernetegn"), måne og ascendant.

Preview

De bedste datoer 2024

Her er de bedste datoer for 2024, så man kan langtidsplanlægge. De er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, lave vigtige møder eller præsentationer, date, hygge med familien, spirituelle begivenheder, kreative projekter og meget andet.

Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter, registrerer eller afvikler der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg. 

De gode datoer kommer altid et kvartal før, dvs. de bedste datoer for

2. kvartal 2024 udkommer omkring 1. januar 2024

3. kvartal 2024 udkommer omkring 1. april 2024

4. kvartal 2024 udkommer omkring 1. juli 2024

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg

Preview

Online-foredrag

Månedlige online-foredrag med spændende temaer og praktisk anvendelse af astrologi i ens dagligdag og liv. Det er for dig uanset om du kender astrologi eller ej og er således ikke undervisning, men astrologi for alle.

KALENDER FOR ONLINEFOREDRAG 1. HALVÅR 2024
----------------------------------------
Tirsdag den 16. januar 2024 kl 19-20: Temaer for Dragens År februar 2024-januar 2025, det største år i kinesisk astrologi samt hvordan man udnytter det optimalt.
----------------------------------------
Tirsdag den 13. februar 2024 kl 19-20: Din mest geniale, opfindsomme og revolutionære side samt hvordan du finder og udnytter den optimalt i dit fødselshoroskop. Kedsomhed bliver aldrig en mulighed igen.
----------------------------------------
Tirsdag den 19. marts 2024 kl 19-20: Vi siger godt nytår – et nyt årshjul starter i morgen. Lær om udviklingsprocessen hele året rundt, så ved du altid hvad der er sket, hvad der sker og hvad der er på vej.
----------------------------------------
Tirsdag den 23. april 2024 kl 19-20: Jupiter i Tvillingernes tegn maj 2024 – juni 2025. Hvad det betyder for os kollektivt og hvad det betyder for dig personligt.
----------------------------------------
Tirsdag den 28. maj 2024 kl 19-20: Sådan får du mest ud af dit udseende ved at klæde dig efter balancen i dit fødselshoroskop
----------------------------------------
Tirsdag den 18. juni 2024 kl 19-20: Optimal sommerferie med astrologien. Nemt at forstå og bruge for alle.
----------------------------------------
Foredragene holder traditionen tro sommerferie juli-august og vender tilbage i september 2024 - så kan man i sommerferien se alle de foredrag, man missede i løbet af året, de er altid tilgængelige i Guldmedlemmernes database :)
Preview

Jupiter i Tvillingerne maj 2024 - juni 2025 og hvad det betyder for dig

Jupiter er i Tvillingernes tegn fra den 26. maj 2024-den 9. juni 2025

Sidste gang vi havde Jupiter i tvillingerne var

juni 2012-juni 2013
juni 2000-juli 2001
juli 1988-juli 1989
april 1977-april 1978

Temaer fra dengang vil komme op igen (se under din sol og ascendant for at se hvilket livsområde). Der sker ikke det nøjagtigt samme da tiden er en anden og alle planeterne har indflydelse, men det vil være samme type temaer.

Jupiter står for ekspansion, vækst, held, entusiasme og indsigt. Tvillingerne hersker over kommunikation, socialisering, networking, søskende, naboer, transportmidler, onkler, kusiner, tanter og fætre.

Jupiter bringer held, ekspansion, indsigt og lethed hvor den befinder sig.

Nedenfor kan du se hvilke livsområder der er aktiveret hos dig.

Læs for din sol ("stjernetegn"), ascendant og måne for et mere nuanceret billede. Bemærk, at ascendanten er den der giver det mest præcise billede i forhold til hus/livsområde, men kender du ikke den, vil også Solen have genkendelige områder - her er som regel fokus på selvudvikling mod de temaer også.


Preview

Kinesiske årshoroskoper 2024

Her finder du dit årshoroskop for dit personlige kinesiske stjernetegn. Kender du det ikke? Det finder du nemt på listen lige her: http://www.chinesezodiac.com/calculator.php

Husk at kigge på datoerne for at finde dit korrekte tegn – det kinesiske nytår går fra jan-feb til jan-feb hvert år.

Det kinesiske nytår går fra den 10. februar 2023-28.. januar 2025 hvor vi befinder os i Dragens år.

Personligt kan jeg godt lide at følge flere systemer for at få et nuanceret billede af vores personlighed og der hvor vi fremover skal navigere i det kosmiske design.

Nedenfor  kan du se hvilket årstema der er gældende for dit kinesiske stjernetegn det kommende år.

På bloggen kan du læse om året generelt. 

God fornøjelse :)

Louise

Preview

Den Nordlige Måneknude i Vædderen juli 2023-januar 2025 og hvad det betyder for dig

Den Nordlige Måneknude i Vædderen juli 2023-januar 2025 og hvad det betyder for dig

Preview

Pluto i Vandmanden 2024-2044 og hvad det betyder for dig

Pluto i Vandmanden 2024-2044 og hvad det betyder for dig

Preview

Jupiter i Tyren maj 2023- maj 2024 og hvad det betyder for dig

Jupiter er i Tyrens tegn fra maj 2023 til - maj 2024.

Jupiter står for ekspansion, vækst, held, entusiasme og indsigt. Tyren hersker over områder som de basale behov, vi har, f. eks mad, penge og tag over hovedet. Tyren hersker også over værdier og talenter.

Da Tyren er et jordtegn er der fokus på konkret manifestation, men også kvalitet, langtidsholdbarhed, måske endda luksus og perfektion - så det kan tage lang tid, måske hele året før vi ser hvordan vores nye virkelighed ser ud. Fordi så mange transitter har peget os hen mod Tyren i så mange år, er det endelig tid til at - ja, tage sin tid og lægge sine ressourcer hvor ens værdier er. Når det er Tyren skal det smage godt, føles godt, dufte godt osv. Det er nydelse og de fysiske sanser.

Nedenfor kan du se hvilke livsområder der er aktiveret hos dig.

Læs for din sol ("stjernetegn"), ascendant og måne for et mere nuanceret billede. Bemærk, at ascendanten er den der giver det mest præcise billede i forhold til hus/livsområde, men kender du ikke den, vil også Solen have genkendelige områder - her er som regel fokus på selvudvikling mod de temaer også.


Preview

Saturn i Fiskene 2023-2026 og hvad det betyder for dig

De store ydre planeter har langsom, men grundlæggende indflydelse på os kollektivt og individuelt. I dette segment kan du forstå hvor verden er på vej hen og hvad din egen plads i dette er.

Saturn kræver disciplin, udholdenhed, kompetencer, tålmodighed, ansvar, integritet og realitetssans. Hvor Saturn er i vores liv er altid godt at vide så man ved, hvorfor der kan være tests, men også store belønninger her og hvad de går ud på.

Saturn er i Fiskenes tegn fra 2023-2026 og skifter derefter til Vædderen. Klik på dit tegn/ascendant for at få at vide hvilke livsområder der er aktiveret for dig og hvordan du håndterer dem bedst muligt.

Preview

Uranus i Tyren 2018-2026 og hvad det betyder for dig

Uranus er i Tyrens tegn fra 2018 til - 2026 og kommer med store forandringer.

Nedenfor kan du se hvilke livsområder der er aktiveret hos dig.

Læs for din sol ("stjernetegn"), ascendant og måne for et mere nuanceret billede. Bemærk, at ascendanten er den der giver det mest præcise billede i forhold til hus/livsområde, men kender du ikke den, vil også Solen have genkendelige områder.

Da det er en mangeårig transit vil forandringerne være fundamentale og bedst kunne ses over en lang årrække, omend Uranus - som også hersker over lyn - engang imellem vil foretage radikale forandringer.

Bemærk, at der hvor du har Uranus i dit felt vil forandringer ofte være 2-årige, så selv hvis du finder "drømme..." noget som helst (jobbet, huset, manden, bilen, kvinden osv) kan det være, at du allerede er "vokset fra det" ca 2 år senere.

Preview

Eklipse-oversigt 2020-2025

Eklipse-oversigt 2020-2025

Her kan du se samtlige eklipser (sol- og måneformørkelser som er stærke skæbnepunkter) fra 2020-2025. Du kan se hvilken dato, hvilket tegn og hvilken grad, de alle ligger på. På den måde kan du studere dit eget fødselshoroskop og se, hvilke livsområder skæbnepunktet passerer hvilket gør det lettere at navigere i og ikke mindst forstå nogle af de begivenheder, man oplever i sit liv. 

Preview

Retrogradperioder dette år

Alle planeters retrogradperioder i dette og tidligere år.

Læs under "alt om retrograd" hvad de betyder.

Preview

Alt om planeter i retrograd!

Du har sikkert hørt det flere gange: en planet går "retrograd" hvilket har stor indflydelse på os her i vores jordiske hverdag. 

Det er virkeligt godt at vide hvad retrograd betyder, hvor ofte det sker, hvad det betyder for os og selvfølgelig hvilke retrograd-perioder der venter det kommende år.

Alt dette kan du læse om her.

Preview

Ny- og fuldmåner 2021-2024

Her kan du se alle ny- og fuldmåner hvert år til optimal manifestation året rundt (se hvordan under hvert indlæg)

Preview

Mini-kursus i Synastri (forholdet mellem to menneskers horoskoper)

Mini-kursus i Synastri (forholdet mellem to menneskers horoskoper)

Preview

Rabat-koder til produkter på louisefalkenberg.dk

Som Guldmedlem får du altid rabat på udvalgte produkter i shoppen. Hent din rabatkupon nedenfor :)

Preview

Læs om dit stjernetegn

Læs om dit stjernetegn :)

Preview

Alt om din numerologiske grundvibration

Alt om din grundvibration, din personlighed er farvet af den dag på måneden du er født

Læs alt om din numerologiske grundvibration her samt dit personlige tarotkort!

Preview

Karmiske cyklusser i livet

Forstå hvor du er og hvad din kosmiske plan kræver af dig på nuværende tidspunkt

Preview

Kost og sundhed for dit stjernetegn

Optimal kost og sundhed for dit tegn

Preview

Kroppens astrologi

Har du hørt om kroppens astrologi?

Hvert stjernetegn hersker over et bestemt område af din krop. Alt afhængig af dit fødselshoroskop og de aspekter, der dannes planeter og tegn imellem, kan meget forklares hvad dit helbred angår.

Her kan du læse hvilke tegn og huse, der hersker over hvilke områder i din krop. 

Når vi taler transitter taler vi ofte om at ascendanten (den maske, du viser omverdenen) er den mest skæbnebetonede del i dit liv og i en given transit. Her er det forudbestemte ting, der sker, hvor du i dit Soltegn (”stjernetegn”) har mere fri vilje og derfor større indflydelse selv.

Når vi taler kroppens astrologi og sensitive områder på din krop, så er dit Månetegn også meget vigtigt. Har du f. eks Månen i Tyren, har du måske en mere sensitiv bugspytkirtel eller oftere ondt i halsen. 

Preview

Business-astrologi for begyndere

Jeg har herunder beskrevet de grundlæggende principper jeg bruger når jeg analyserer energifeltet for en business (der eksisterer eller skal til at eksistere) samt transitter (forbipasserende muligheder).


Preview

Job- og karriereguide (astrologi)

Læs om din astrologiske MC/Midheaven her for dit højeste jordiske potentiale (typisk job, karriere, profession og omdømme). Inkluderer link til din MC/Midheaven calculator hvis du ikke har dit fødselshoroskop. Du skal bruge dit fødselstidspunkt for at kunne regne MC/Midheaven ud.

Preview

Husnumre (numerologi)

Dit husnummer har afgørende vibrationel betydning for din bolig. Læs her hvordan du navigerer optimalt i alle husnumre

Preview

Magisk viden eller overtro?

Hvorfor betyder det uheld når en sort kat krydser ens vej? Når man går under en stige eller knuser et spejl? Hjælper det virkeligt at kaste salt over skulderen? Kan man rent faktisk tiltrække ønsker ved at puste mælkebøtter og bringer en firkløver virkelig held?

Svaret får du nedenfor. Der er nemlig nogle meget interessante grunde til, at disse påstande har overlevet i så mange år. Det er atter tid til hekserier, og denne gang ser vi på overtroiske påstande.

Engang var vi mere i pagt med naturen end vi kan siges at være vor tid. Dette lader heldigvis til at være på retræte, flere og flere åbner op for spiritualitet og ikke mindst naturens og universets kræfter. Lad os se på nogle af de mest kendte overtroiske påstande lave et troværdighedstjek:

Preview

Sten og krystaller for dit stjernetegn

Krystaller er pæne, men de er langt mere end bare til pynt. Disse gaver fra jorden kan heale, beskytte, berolige og opklare. Krystaller har individuelle egenskaber som kan bruges til dit stjernetegn (dit Soltegn), men også på andre områder af dit liv. Hvis du kender dit fødselshoroskop ved du hvilke tegn/egenskaber der regerer på forskellige områder af dit liv såsom kærlighed, venner, familie, job/karriere, relationer, penge, kommunikation, seksualitet, livsformål og meget, meget andet.

Du kan have krystaller for din sol, måne, ascendant eller hvad du føler for. Det er ligeledes en god og kærlig gave at give til andre.

Preview

Vigtige kombinationer i årstalsrækkerne (numerologi)

Har du fået lagt årstalsrækker eller studerer du numerologi og er stødt på begreber som ”verdenserobreren”, ”penge-triaden”, ”karmisk slip”, ”mit livs kærlighed” og lignende? Her kan du få et overblik over de vigtigste kombinationer i årstalsrækker, som er tolkning af de store, kosmiske intelligente design – her gennem tal.

Indlægget er for dig der allerede kan lægge årstalsrækker.

Preview

Skæbnerytmer og årstalsrækker (numerologi)

Noget af det mest interessante indenfor numerologi er årstalsrækker. Find det år, du er født i nedenfor og læs om, hvilken skæbnerytme du ligger i i denne inkarnation samt hvad det betyder for dette, tidligere og fremtidige år eller perioder. Dette er meget basal numerologi-teori. 

Man kan også lære at regne sine egne årstalsrækker for alle perioder inden for hvert år, se temaer og vide hvornår der er forandringer, stærke/svage perioder etc på vej samt overordnede temaer over en længere periode eller endda år. Det er sådan noget jeg kommer til at lære fra mig i fremtiden, så du kan handle på de gode perioder og gå i seng i de mindre gode perioder. 

Bemærk, at du iøvrigt er forbundet med alle andre i samme skæbnerytme. Nogle gange har vi også ”kontraktarbejde” med folk fra de andre rytmer.

Skæbnerytmer og årstal kan du se nedenfor. Der er ingen forskel på, om de hedder 1, 2, 3 osv – det er kun en måde at beskrive dem på her :)

De tal, man står i, skal man altid lære at mestre. I hvor høj grad man får det ”positive” eller ”negative” ud af dem, har med numeroskopet at gøre (ens navnes vibrationer sat op i en matrix der viser, om de understøtter det højere selv – altså den kontrakt man har skrevet for dette liv).

Bemærk: hvis du står i transformation efter et numerologisk navneskifte hos mig, så vil du med tiden - efterhånden som dit numeroskop integrereres mere i dit energifelt - altid få det optimale ud af det tal, du står i (alle tal har et spektrum fra "god" til "dårlig". Hvis vibrationerne i ens navne støtter optimalt, får man altid fra den højeste ende af spektrummet). Ved en navneskiftesession får du altid dine personlige årstalsrækker regnet ud og fortolket 5 år frem (du får dem også på mail som digitale dokumenter hvor de er skrevet).

Preview

Stjernetegnenes forhold til hinanden

Der er nogle tegn der kan bedre med hinanden end andre. Ser vi på mennesker som helhed i synastri (kompatibilitet med en anden person) er energifeltet meget komplekst da vi har alle tegn i vores eget energifelt, men forskellige steder og på forskellige måder. Bryder man fødselshoroskopet ned i de enkelte tegn, kan man se hvorfor man er mere tryg ved en person end en anden, er mere tiltrukket af en anden end en tredje etc etc. Mønstergenkendelse er der også store muligheder for, hvis man lærer de her ting. Hvis du selv har en sol, der er i enten harmonisk eller anspændt aspekt til din måne, f. eks, kan du blive meget klogere på dig selv og sin personlighed ved at kende tegnenes forhold til hinanden i hele dit energifelt.

Tegnenes indbyrdes relationer er også særdeles brugbar info i forhold til de kollektive transitter som jeg skriver om på bloggen. Hvis vi nu har en nymåne, fuldmåne, eklipse, transit eller lignende i et bestemt tegn kan du se i dit fødselshoroskop hvor og hvordan det har indflydelse på dig (er det harmonisk, er det eksakt osv).

Er det f. eks Vædderen, som er i kvadrat til Stenbukken, er det altså et anspændt aspekt der gennem friktion føder noget nyt eller afslutter noget (afhængig af, om det er en sol- eller måneformørkelse/eklipse). Her kan man regne med en hård fødsel, der til gengæld kan give stor succes.  Du kan ligeledes se hvilke områder, du kommer til at arbejde med under Merkur retrograd etc etc. Du kan dog også altid læse dit månedlige horoskop for at få svaret serveret.

Preview

Den Store Astrologiske Scoreguide

Her på redaktionen går vi selvfølgelig ikke ind for manipulation eller sort magi, men når det kommer til at etablere win-win-relationer er der intet til hinder for, at man bygger på godt fundament fra starten. Dette hvadenten du vil ”score” en romantisk partner, en business partner, en venne partner eller bare etablere en solid relation med et andet menneske. Her får du den ultimative guide til at score de andre stjernetegn. 

Som altid: det her er basal astrologi, hver enkelt person har individuelt energiaftryk. Der vil dog altid være nogle træk, der grundlæggende går igen hos hvert tegn eller placering.

Du kan læse for din partners soltegn ("stjernetegn", altså grundlæggende personlighed), månetegn (hvordan vi er trygge inderst inde) og ascendant (vores maske i verden) hvis du kender det. Mars (seksualitet, handlekraft) og Venus (hvad vi kan lide) kan også være interessant og lærerig læsning. Det er forskellige vinduer at kigge indad på din partners energiaftryk.

Preview

Black Moon Lillith-transitter i din hverdag

Black Moon Lillith er en intens og transformerende dame at få på besøg i sin dagligdag, Nedenfor kan du se hvad det betyder når hun kommer ind i et eller flere livsområder hos dig. Her ligger dybe, uforløste ønsker eller hemmeligheder som kan forløses. Vi kan blive klogere på vores skyggesider. Udlever vi dem ikke selv, sker der gennem eksterne omstændigheder og det kan være en meget, meget kraftfuld oplevelse. For kvinder er BML de undertrykte energier, ofte seksuelle eller kreative. For mænd peger BML i fødselshoroskopet på, hvilken type kvinde han ultimativt stræber efter, men også kan være bange for. En slags hemmelig tiltrækning.

Det bør nævnes, at alle transitter altid lettes kraftigt når man har rent numeroskop (alt afhængig af hvor længe man har haft det og altså hvor integreret, det er). Der kan stadig være konstruktiv læring, dog, men man er altid beskyttet og får i de fleste tilfælde det bedste ud af Black Moon Lillith-transitter, ikke mindst kreativt og sensuelt set.

For at vide hvor hun transitter, må du kende dine placeringer i dit fødselshoroskop. Download evt Astromatrix-appen som er gratis og se for det første hvor du selv har Black Moon Lillith og derefter hvor hun er i transit for tiden. Så ved du hvilket livsområde du lige skal være lidt mere opmærksom på, når det kommer til mørke, anderledes eller nogle gange voldsomme oplevelser som kan være uforglemmelige i både positiv og negativ forstand.

Preview

Alt om asteroider (astrologi)

Vores fødselshoroskop er sammenstrikket på kryds og tværs hvilket gør os alle unikke. I dette materiale kan du læse om de primære asteroider i dit fødselshoroskop og hvad de betyder.

Alle asteroider har en placering i et tegn, læs hvad det betyder i de enkelte indlæg.

Asteroid-serien er under udarbejdelse, indlæg kommer løbende.

Preview

Dit stjernetegns magiske evner

Hvert stjernetegn har sine helt egne magiske evner inden for det område, der naturligt falder under tegnet og dets egenskaber. Læs her hvilken portal du naturligt har adgang til og hvordan du kan bringe magi ind i din hverdag. Bemærk, at dette indlæg bør bruges med omtanke.

Læs gerne for din Sol, Måne og Ascendant hvis du kender dem. Solen er dit ”stjernetegn”, det er din personlighed. Månen hvordan du har det inderst inde, altså på et mere privat plan og Ascendanten er din maske, den måde du præsenterer dig selv i verden.

Preview

Huse i astrologien

Planeterne i et tegn er også placeret på forskellige livsområder (huse) hvor de har mere eller mindre indflydelse i dit liv.

Du kan under hvert kapitel se, hvad en placering i et givent hus betyder. 

De grundlæggende 10 huse i astrologien kan du se her.

Preview

Jupiter i Vædderen 2022-2023 og hvad det betyder for dit stjernetegn

Jupiter i Vædderen indikerer en meget ny og frisk start inden for det livsområde, hvor den passerer. Det handler om mod, handlekraft og at gå efter sine drømme. Jupiter kommer altid med held, entusiasme, indsigter og gyldne muligheder - og det endnu mere til den, der for alvor tager lederstokken og går efter sin personlige drøm om succes.

Jupiter er i Vædderen fra den 11.05.2022 - 28.10-2022 og igen fra 20.12-2022 til den 16. maj 2023 hvor den skifter til Tyren.

Nedenfor kan du se hvilket livsområde der kan give dig ekstra medvind i perioden (læs ud fra din ascendant for det mere fastlagte og for din Sol/stjernetegn for at se, hvor du selv kan gøre endnu mere. Ofte vil transitten kunne mærkes som en kombination af de livsområder hvor du har din Sol og din Ascendant. Læser du for din Måne giver det en indikation af, hvordan det opleves inde i dig, men ikke nødvendigvis vil kunne ses i ydre omstændigheder.

Læg dit fødselshoroskop helt gratis HER hvis du ikke allerede kender det.

Preview

Daglige energivejrudsigter 2023

Her er de daglige energivejrudsigter for 2023 - husk at du også kan downloade app´en og se dem direkte der! App´en hedder "Simplero", se evt guide på forsiden af louisefalkenberg.dk.

De daglige energivejrudsigter kommer senest en måned inden (vejrudsigten for marts kommer altså senest 1. februar etc). Der kommer altid besked og link ud via mail til Guldmedlemmer :)

Preview

Jupiter i Fiskene 2021-2022 for dit stjernetegn

Jupiter er i Fiskene 2021-2022 og giver ekstra meget held til os for første gang i flere år. Se under dit tegn hvilket livsområde der får et kæmpe boost af held, optimisme, succes og gyldne muligheder.

Jupiter er i Fiskene 13. maj - 29. juli 2021 og igen fra 29. december 2021-10. maj 2022. Jupiter er da  i Vædderen 10. maj 2022 - 27. oktober 2022 og skifter til Fiskene frem til den 20. december 2022 hvor det endelige skifte til Vædderen sker.

Preview

Månedshoroskoper 2023

Hver måned er der mange skift i energierne og det vil influere et eller flere af dine livsområder. Her får du hver måned optimalt indblik i hvordan du bedst navigerer i det og hvad du kan forvente. Det gælder alle store transitter og deres inflydelse på dit liv ud fra dit soltegn ("stjernetegn"), måne og ascendant.

Preview

Årshoroskoper 2023

I årshoroskopet kan du se hvad de store temaer for 2023 betyder for dig personligt og hvilke livsområder, der aktiveres.

Læs om:

- Uranus direkte i Tyrens tegn (januar 2023)

- Saturn træder ind i Fiskenes tegn (marts 2023, 3-årig transit)

- Pluto træder ind i Vandmandens tegn (marts 2023, 20-årig transit)

- Første eklipse (Hybrid-eklipse i vædderen, april 2023)

- Anden eklipse (maj 2023 i Skorpionens tegn)

- Jupiter skifter til Tyrens tegn (maj 2023, 1-årig transit)

- Den Nordlige Måneknude skifter til Vædderens tegn (juli 2023, 18 måneder lang transit)

- Tredje eklipse (oktober 2023 i Vægtens tegn)

- Fjerde eklipse (oktober 2022 i Tyrens tegn)


Preview

De bedste datoer i 2023

Langtidsplanlæg når du vil! 


Her finder du de bedste datoer for alle kvartaler 2023, så du kan langtidsplanlægge. De er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, lave vigtige møder eller præsentationer, date, hygge med familien, spirituelle begivenheder, kreative projekter og meget andet. Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter, registrererer eller afvikler der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Personligt har jeg ventet siden 2016 på så gode år som 2021, 2022 og 2023, så det er en sand fornøjelse at kunne præsentere dette indlæg af gyldne muligheder hvis lige vi ikke har set meget længe.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg.

God fornøjelse :)

Preview

Saturn i Vandmanden 2020-2023 og hvad det betyder for dig

De store ydre planeter har langsom, men grundlæggende indflydelse på os kollektivt og individuelt. I dette segment kan du forstå hvor verden er på vej hen og hvad din egen plads i dette er.

Saturn kræver disciplin, udholdenhed, kompetencer, tålmodighed, ansvar, integritet og realitetssans. Hvor Saturn er i vores liv er altid godt at vide så man ved, hvorfor der kan være tests, men også store belønninger her og hvad de går ud på.

Saturn er i Vandmandens tegn fra 2020-2023 og skifter derefter til Fiskene. Klik på dit tegn/ascendant for at få at vide hvilke livsområder der er aktiveret for dig og hvordan du håndterer dem bedst muligt.

Preview

Daglige energivejrudsigter 2021

Her får du daglige energivejrudsigter hver dag året rundt. Udregningerne er lavet personligt af Louise Falkenberg og er baseret på astrologiske og numerologiske udregninger

Preview

Daglige energivejrudsigter 2020

Her får du daglige energivejrudsigter hver dag året rundt. Udregningerne er lavet personligt af Louise Falkenberg og er baseret på astrologiske og numerologiske udregninger

Preview

Kinesiske årshoroskoper 2023

Her finder du dit årshoroskop for dit personlige kinesiske stjernetegn. Kender du det ikke? Det finder du nemt på listen lige her: http://www.chinesezodiac.com/calculator.php 

Husk at kigge på datoerne for at finde dit korrekte tegn – det kinesiske nytår går fra jan-feb til jan-feb hvert år.

Det kinesiske nytår går fra den 21. januar 2023-10. februar 2024 hvor vi befinder os i Harens år.

Personligt kan jeg godt lide at følge flere systemer for at få et nuanceret billede af vores personlighed og der hvor vi fremover skal navigere i det kosmiske design.

Nedenfor  kan du se hvilket årstema der er gældende for dit kinesiske stjernetegn det kommende år.

På bloggen kan du læse om året generelt. 

God fornøjelse :)

Louise

Preview

Kinesiske årshoroskoper 2022

Her finder du dit årshoroskop for dit personlige kinesiske stjernetegn. Kender du det ikke? Det finder du nemt på listen lige her: http://www.chinesezodiac.com/calculator.php

Husk at kigge på datoerne – det kinesiske nytår går fra jan-feb til jan-feb hvert år.

Det kinesiske nytår går fra den 1. februar 2022 – 21. januar 2023 hvor vi befinder os i Tigerens år.

Personligt kan jeg godt lide at følge flere systemer for at få et nuanceret billede af vores personlighed og der hvor vi fremover skal navigere i det kosmiske design.

Nedenfor  kan du se hvilket årstema der er gældende for dit kinesiske stjernetegn det kommende år.

På bloggen kan du læse om året generelt. 

God fornøjelse :)

Louise

Preview

Kinesisk årshoroskop 2021

Vi næmer os det kinesiske nytår, og som lovet kommer her horoskop for dit personlige kinesiske stjernetegn. Kender du det ikke? Det finder du nemt på listen lige her: http://www.chinesezodiac.com/calculator.php

Husk at kigge på datoerne – det kinesiske nytår går fra jan-feb til jan-feb hvert år.

Det kinesiske nytår går fra den 12. februar 2021 – 1. februar 2022 hvorefter vi går fra Oksens til Tigerens år frem til 2023.

Personligt kan jeg godt lide at følge flere systemer for at få et nuanceret billede af vores personlighed og der hvor vi fremover skal navigere i det kosmiske design.

Nedenfor  kan du se hvilket årstema der er gældende for dit kinesiske stjernetegn det kommende år.

På bloggen kan du læse om året generelt. 

God fornøjelse :)

Louise

Preview

Daglige energivejrudsigter 2022

Her er de daglige energivejrudsigter for 2022 - husk at du også kan downloade app´en og se dem direkte der!

De daglige energivejrudsigter kommer senest en måned inden (vejrudsigten for marts kommer altså senest 1. februar etc). Der kommer altid besked ud via mail.

Preview

De bedste datoer i 2022

Langtidsplanlæg når du vil! 

Her finder du de bedste datoer for alle kvartaler 2022, så du kan langtidsplanlægge. De er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, lave vigtige møder eller præsentationer, date, hygge med familien, spirituelle begivenheder, kreative projekter og meget andet. Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter, registrererer eller afvikler der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Personligt har jeg ventet siden 2016 på så gode år som 2021, 2022 og 2023, så det er en sand fornøjelse at kunne præsentere dette indlæg af gyldne muligheder hvis lige vi ikke har set meget længe.

Bemærk at det med rent numeroskop altid er den ypperste mulighed for at manifestere potentiale.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg.

God fornøjelse :)

Preview

De bedste datoer i 2021

Som en service til Guldmedmedlemmer bliver de bedste datoer for hvert kvartal blive lagt op. De er baseret på numerologiske og astrologiske udregninger og kan bruges til alt fra at registrere virksomhed, lancere produkter, udgive bøger, gifte sig, lave vigtige møder eller præsentationer og meget andet. Hver af de gode datoer er beskrevet med de temaer og mønstre, der udspiller sig den dag og som vil danne fundamentet for det, man starter der. Derfor er det godt at vælge de gode datoer i de tilfælde, hvor vi selv kan planlægge. Det betyder ikke, at alle andre datoer er katastrofale, bare at disse er ekstra gode. 

Husk, at du som Guldmedlem altid kan følge med i databasen hvor du får den daglige energivejrudsigt for hver dag året rundt.

Jeg har ventet siden 2016 på så gode år som 2021, 2022 og 2023.

Bemærk at det med rent numeroskop altid er den ypperste mulighed for at manifestere potentiale.

Alle beskrivelser og udregninger er lavet personligt af Louise Falkenberg.

Preview

Årshoroskoper 2022

I årshoroskopet kan du se hvad de store temaer for 2022 betyder for dig personligt og hvilke livsområder, der aktiveres.

Læs om:

- Den Nordlige Måneknudes indtræden i Tyrens tegn (januar 2022-juli 2023)

- Den store Jupiter-Neptun konjunktion (april 2022)

- Første eklipse (april 2022)

- Jupiter skifter til Vædderen (maj 2022-okt 2022 og igen dec 2022-maj 2023)

- Anden eklipse (maj 2022)

- Mars i Tvillingerne (august 2022-marts 2023)

- Tredje eklipse (oktober 2022)

- Jupiter går tilbage i Fiskene (okt 2022-dec 2022)

- Fjerde eklipse (november 2022)

- Jupiter går tilbage i Vædderen (dec 2022-maj 2023)

Preview

Årshoroskoper 2021

Herunder kan du se de største og vigtigste transitter for dit stjernetegn i 2021. Læs gerne for din sol (”stjernetegn”), måne og ascendant for et mere nuanceret billede. Kender du hele dit fødselshoroskop, kan du applikere nedenstående til alle områder af dit liv så du ved, hvad der er i vente de enkelte steder

 

Preview

Daglige energivejrudsigter 2019

Daglige energivejrudsigter 2019

Preview

Månedshoroskoper 2022

Hver måned er der mange skift i energierne og det vil influere et eller flere af dine livsområder. Her får du hver måned optimalt indblik i hvordan du bedst navigerer i det og hvad du kan forvente. Det gælder alle store transitter og deres inflydelse på dit liv ud fra dit soltegn ("stjernetegn"), måne og ascendant.

Horoskoperne kommer altid op måneden før, så vil du kunne se dem her :)

Preview

Månedshoroskoper december 2021

Månedshoroskoper december 2021 for alle stjernetegn

Preview

Månedshoroskoper november 2021

Månedshoroskoper november 2021

Preview

Månedshoroskoper oktober 2021

Månedshoroskoper oktober 2021

Preview

Månedshoroskoper september 2021

Månedshoroskoper september 2021

Preview

Månedshoroskoper august 2021

Månedshoroskoper august 2021

Preview

Månedshoroskoper juli 2021

Månedshoroskoper juli 2021

Preview

Månedshoroskoper juni 2021

Månedshoroskoper juni 2021

Preview

Månedshoroskoper maj 2021

Månedshoroskoper maj 2021

Preview

Månedshoroskoper januar 2021

Månedshoroskoper januar 2021

Preview

Månedshoroskoper april 2021

Månedshoroskoper april 2021

Preview

Månedshoroskoper marts 2021

Månedshoroskoper marts 2021

Preview

Månedshoroskoper februar 2021

Månedshoroskoper februar 2021